IR NEWS

01.03.2023 Press release - Equity strengthened by NOK 0.5 billion

(Fosnavåg, 1 March 2023) Olympic Subsea ASA is reaping the results of its extensive restructuring. The year 2022 shows a strong improvement in the company's overall situation, including a strengthening of the shareholder’s equity by more than NOK 0.5 billion.

Olympic og Reach inngår langtidskontrakt

(Fosnavåg, 5.mars) Olympic Subsea ASA har inngått avtale med Reach Subsea ASA om en toårig utleie av fartøyet Olympic Challenger. Avtalen inkluderer en opsjonsmulighet for ytterligere ett års leie.

Fornybar bidro positivt for Olympic

(Fosnavåg, 28. februar 2018) Satsingen innen fornybar energi og subsea bidro positivt for det restrukturerte Olympic Subsea ASA i et sesongmessig svakt fjerde kvartal i fjor.

Økt aktivitet for Olympic Subsea ASA

(Fosnavåg, 29. november 2017) Olympic Subsea ASA rapporterer om økt aktivitet i tredje kvartal. For kvartalet har konsernet en EBITDA-margin på 37 prosent konsolidert og for Subsea på 46 prosent.

Olympic Subsea godt posisjonert for ny oppgang i markedet

​(Fosnavåg, 31.august 2017) Det restrukturerte Olympic Subsea ASA ser lyspunkter i et fortsatt krevende marked. Finansieringen er på plass, og 10 av 11subseafartøy er i virksomhet. Selskapet rapporterer om driftsinntekter i første halvår 2017 på 259 millioner kroner, med et driftsresultat før avskrivninger på 9 millioner kroner.

10 av 11 skip er nå på kontrakt

​(Fosnavåg, 07.juli 2017) Ti av de elleve subsea-fartøyene i det nye, restrukturerte Olympic Subsea ASA er nå på kontrakt og ute av opplag. Det melder det Fosnavåg-baserte rederiet i forbindelse med noteringen av et obligasjonslån på 300 millioner kroner på Nordic ABM på Oslo Børs.

Olympic fullfører finansiell restrukturering

(Fosnavåg, 03. februar 2017) Olympic Ship AS (Olympic) er nå i mål med den finansielle restruktureringen som selskapet har jobbet med siden starten av juli i fjor.